IBAK.HU

IBAK Panoramo 4k kamera fej

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

IBAK Panoramo 4k kamera fej

Az IBAK a nulláról megtervezte a PANORAMO®-t, hogy számot vessen a hagyományos csatornavizsgáló technológia gyengeségeiről. A PANORAMO® módszer megváltoztatja az Ön jelenlegi munkafolyamatát adatgyűjtésre a terepen és adatelemzésre az irodában. A technológia lehetővé teszi az alkalmazottai számára, hogy kihasználják potenciáljukat és elkerüljék a költséges hibákat, melyeket a figyelmetlenség és stressz okoz. A PANORAMO® rendszer szíve a nagylátószögű (185º) digitális kamerapár. Ezek a kamerák a rendszer elejére és hátuljára vannak szerelve, és állóképeket rögzítenek, ahogy haladnak át a csatornarendszeren. Rendkívül erős Xenon stroboszkópja megvilágítja a csatornákat 48”-ig, és az állóképek, melyeket a kamerák készítenek, nagy felbontású digitális képeket alkotnak, amelyek nem mosódnak el még a legmagasabb vizsgálati sebességnél sem. A PANORAMO® rendszernek nagyon kevés mozgó alkatrésze van, ami lehetővé teszi az egyszerűbb karbantartást, ellenben a hagyományos pan & tilt kamerákkal.



Az elmúlt néhány évben a PANORAMO® terméksorozat még tovább lett fejlesztve a többször bizonyított technológiája alapján. Az eredmény egy még briliánsabb kép 4K felbontásban. A 4K rövidítés 4000-nek felel meg és a megközelítőleges vízszintes kép elemek számát jelenti (4096 x 2160 pixel). Tehát ez azt jelenti, hogy a felbontás négyszer nagyobb, mint a full HD. Hogy ehhez hasonló zsenialitást érjünk el, illetve, hogy lehetővé tegyük, hogy ez a nagy felbontás megjelenjen a monitoron és tárolva legyen, az átviteli út forradalmasítva lett. Az IBAK történelmében először, a Gigabit Ethernet Standard van használva a képek és más adatok átvitelére.



Az IBAK-nak nagyon pozitív tapasztalata van a száloptikás technológia implementálásával. A Gigabit Ethernet Standarddal, az adatátvitel egészen milliárd bit (egy gigabit) per másodperc sebességig lehetséges. Az új PANORAMO® generációban, hasonlóan a legtöbb más IBAK kamerához, lehetőség lesz egy 3D szenzor integrálására a csővezetékek mérésére.

  • 360° 4K felbontás
  • Gyorsaság: 35cm/másodperc
  • Elmosódás nélkül
  • Csatorna 3D feltérképezése

IBAK - Csővizsgáló és csőmegmunkáló rendszerek

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
IBAK Termék katalógus


Szolgáltatások az Ön számára.
Kövessen minket:
Karrier:

Csatlakozzon hozzánk. Folyamatosan keresünk értékesítőket és erősítést irodai szegmensünkre.

Szabad pozíciók listája
E-mail Facebook Instagram Linked In