IBAK.HU

IBAK T76 Kamera szállító Traktor

Igényeljen árajánlatot

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

IBAK T76 Kamera szállító Traktor

A T76-os a legszélesebb választékkal rendelkezik a csatornaellenőrző traktorok között. Ez a rendszer, amely megvizsgálja a 6"-os szennyvízcsövet, könnyen átalakul traktorrá, amely képes nagy átmérőjű csővezetékek ellenőrzésére. Az új T76 az első vizsgáló traktor, amely képes befogadni a LISY Lateral Launch rendszer csatlakoztatását, így teljes fővonalú és oldalirányú indítási megoldássá alakítva!

A tulajdonságok közé tartozik a nulla sugarú kormányzás, a kamera folyamatos forgatása, az automatikus dőléskompenzáció és az összecsukható 2 tengelyes hátsó csatlakozó. Traktorjaink egy helyadóval is fel vannak szerelve, amely két különböző frekvenciát (33 khz és 512 Hz) ad ki, hogy megfeleljenek az Ön munkakörülményeinek. A traktorok oldalához rögzített kampók megkönnyítik az emelést / süllyesztést. A tartozékok tartalmazzák a távfelvonókat a kamera vízvezeték fölé emeléséhez, valamint a csővezeték meredekségének teszteléséhez szükséges dőlésmérőket.

IBAK - Csővizsgáló és csőmegmunkáló rendszerek

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
IBAK Termék katalógus


Szolgáltatásaink:
Karrier:

Csatlakozzon hozzánk. Folyamatosan keresünk értékesítőket és erősítést irodai szegmensünkre.

Szabad pozíciók listája