IBAK.HU

Az IBAK társaság történelme

A kieli központú IBAK Helmut Hunger GmbH & Co. KG cég a legnagyobb gyártója és forgalmazója a nehezen hozzáférhető csövek és kutak vizsgálatára szolgáló rendszereknek.IBAK az ipar legrégibb cége – a céget 1945-ben alapította Helmut Hunger mint „Ingenieur Büri Atlas Kiel”. Akkoriban, a cég elektromos eszközök cseréjére fókuszált; IBAK hamarosan saját maga gyártani kezdte az elektrogyógyászati eszközöket. Az építési és gyártási terület bővült, és később magába foglalta a hajóvilágítás, radiátorok, kapcsolótáblák és vízalatti televíziós rendszerek gyártását is

Helmut Hunger

Az IBAK mérnökei 1955-ben kifejlesztették az első televíziós rendszert a tengerkutatáshoz; erre a célra, kereskedelmileg elérhető kamerák lettek beszerelve egy vízálló burkolatba. Tehát a szakértelem és a tapasztalat a vízalatti kamerákkal már jelen volt, amikor a csatornacsövek televíziós vizsgálatának ötlete nem sokkal később felmerült. A szakértelem növekedésével, a termékek egyre kisebbek és funkcionálisabbak lettek, egészen addig, amíg nem tudták őket használni hozzáférhetetlen csatornacsövekhez is. 1957-ben bemutatták az első televíziós csatornavizsgálati rendszert. A piac gyorsan felismerte a gazdasági előnyeit az ilyen vizsgálati folyamatoknak, hogy a csatornavizsgálati TV rendszert gyorsan tovább lehessen fejleszteni. 1968-ban az első teljesen távirányítású csatornavizsgálati rendszer feltűnt a piacon; a 80-as években jött a számítógépes technológia.


IBAK csatornavizsgáló rendszer
   1957

Még manapság is, az IBAK egy innovatív úttörő a csatornavizsgáló iparban: az IBAK cég magas szintű megoldási kompetenciát és hajlandóságot mutat arra, hogy jó minőségű standardokkal újítson. Az IBAK-nál dolgozó 350 alkalmazott közül minden hatodik a kutatási és fejlesztési részlegen dolgozik, hogy gyorsan tudjunk reagálni a piaci követelményekre. Az IBAK termékek kiemelkedő minősége a magas szintű vertikális integrációból ered – az IBAK termékek Kielben, a helyszínen vannak gyártva.2012-ben az új IBAK Robotics GmbH leányvállalat is hozzá lett adva – a Durmersheim központú cég teljesen elektromosan működtetett csatorna maró robotokat gyárt. A termék portfólió kibővítése a maró robotokkal egy további logikai lépés az IBAK által, hogy képes legyen ügyfeleinek termékeket nyújtani olyan széles körben, ami csak lehetséges, a csatorna vizsgálattól a rehabilitációs szektorig. A fiatal és innovatív IBAK Robotics technikai kompetenciája együtt az IBAK szakértelmével, mint piacvezető a csatorna iparban, kiegészíti egymást, hogy egy koherens és átfogó terméket formáljanak egyetlen forrásból, ami egy hatalmas előny mind az IBAK és az IBAK Robotics ügyfelei számára.

IBAK Termék katalógus


Szolgáltatásaink:
Karrier:

Csatlakozzon hozzánk. Folyamatosan keresünk értékesítőket és erősítést irodai szegmensünkre.

Szabad pozíciók listája