IBAK.HU

Csatornavizsgálás a legmagasabb fokon

Ha érdeklik Önt a legújább technológiák és szeretne róluk a leghamarabb tudni az ant Profitools Kft csapatának az egyik fő célja ennek bebiztosítása. A tavalyi év sem volt kivétel. A magyar piacon elsőként kezdtük el forgalmazni új forradalmi márkákat, melyek csatornatisztítási és vizsgálati téren a csúcsot képviselik.


Innovatív márkák

Az IBAK egy közülük. A 75 éves sikeres piaci működését ünneplő gyártó a technológiai fejlettség csúcsához tartozik az ellenőrző kamerák területén. Csatlakozzon hozzánk és ünnepelje az IBAK 75. születésnapját. Az IBAK-al együttműködve olyan kamerarendszereket teszünk Önnek elérhetővé, amelyek ismét egy lépéssel tovább viszik szolgáltatásait.


IBAK MiniLite

Az IBAK MiniLite egy mobil ellenőrző kamera, amely méreteinek és jellemzőinek köszönhetően az alkalmazások széles skáláját lefedi. A 80 méteres tolókábelt 100mm-től egyszerűen lecserélhetjük a rugós és flexibilis AxialCam tolókábelre 50mm-től.

Az ORION forgatható fej az IKAS szoftverrel együttműködve minden monitorozás tökéletes elvégzéséről gondoskodik. Ezen összetevők együttműködésének eredménye egy professzionális szintű jegyzőkönyv, amelyhez nehéz akár hasonlót is találni.


A választás során konzultáljon szakértőkkel

Cégünk az ant Profitools Kft. minden gépkonfigurációt kínál az IBAK gyártótól, és csak a munka típusától, valamint az ügyfél személyes preferenciájától függ, melyik terméket választja. Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk a megfelelő gép kiválasztásában.

IBAK MiniLite vizsgálórendszer


IBAK AxialCam kamerafej
IBAK AxialCam kamerafej

Több infó az IBAK márkáról

Csatornavizsgálásra specializálódott gyártó kisebb, közepes és nagy csöveken. A portfóliónk a következőkből áll:

Beépített vizsgáló rendszerek
Hordozható vizsgáló rendszerek
Komponensek

Tovább a katalógusra

 
IBAK Termék katalógus


Szolgáltatásaink:
Karrier:

Csatlakozzon hozzánk. Folyamatosan keresünk értékesítőket és erősítést irodai szegmensünkre.

Szabad pozíciók listája