IBAK.HU

IBAK MainLite csatornavizsgáló kamerarendszer

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

IBAK MainLite csatornavizsgáló kamerarendszer

Az adaptív zoomos ORION kamerafej használható a tolórendszerrel, de bármely IBAK traktorral is. A teljesen forgó és billenthető ORION fej 100mm csőátmérőtől használható. A beépített szonda, a csővezeték mérésére szolgáló lézerek, az önszintező képesség és a gyors fókuszálás teszi az IBAK egyik legnépszerűbb kamerafejévé.

A fejlett T66 traktor gondoskodik a fej szállításáról. A traktor lehetővé teszi a kamerafej folyamatos forgatását, érzékelővel van felszerelve a dőlés mérésére, és kis helyeken is képes kezelni a forgást. Az ARD technológia akadályozza meg a készülék felborulását. A T66 a hatékony csővezeték-ellenőrzés alapja 100mm átmérőtől.

A MainLite rendszer alapja egy kompakt kábeltekercs (KW206, KW306). A tervezés több évtizedes mérnöki tapasztalaton és sokéves vásárlói igényeken alapul. A csörlőn található egy vezető kar is automatikus adagolással a kábel tárolásához.

A legjobb felszerelés megfelelő vezérlőrendszer teljesítményt igényel. Ezt a BP100 vezérlőegység teszi lehetővé. A hordozható kezelőpanel használata egyszerű a két joystick és a nagy érintőképernyő révén. Minden IBAK vezérlőegység a legfejlettebb szoftverrel(IKAS) van felszerelve az ellenőrzések és adatok feldolgozásához.

mérettartomány

IBAK - Csővizsgáló és csőmegmunkáló rendszerek

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
IBAK Termék katalógus


Szolgáltatások az Ön számára.
Kövessen minket:
Karrier:

Csatlakozzon hozzánk. Folyamatosan keresünk értékesítőket és erősítést irodai szegmensünkre.

Szabad pozíciók listája
E-mail Facebook Instagram Linked In