IBAK.HU

IBAK MainLite Pro csatornavizsgáló kamerarendszer

Igényeljen árajánlatot

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

IBAK MainLite Pro csatornavizsgáló kamerarendszer

Az ORPHEUS 2.0 a MainLite Pro termékcsalád kamerája, amelyet úgy alakítottak át, hogy túllépjen az elődje képességein. Nagyobb zoom, jobb képminőség, nagyobb megvilágítás és megnövelt alkalmazási tartomány révén ez az újonnan tervezett csővizsgáló kamera könnyedén használható bármely 6″ vagy nagyobb csővezetéken. Ezenkívül az ORPHEUS 2.0 integrált mérőrendszerrel rendelkezik. A méréseket két lézerrel hajtja végre, amelyek kiszámítják a kamera és a belső csőfal közötti távolságot, meghatározva a cső profilját.

A T76 traktor robusztusabb és nagyobb teljesítménnyel bír kisebb testvéréhez a T66-hoz képest. Csőrlővel kombinálva a függőlegesen és vízszintesen hajlítható összecsukható csatlakozó a kamera kábeléhez és a hajlítható kamera csatlakozás biztosítja a könnyű kezelhetőséget. 150mm átmérő felett bármely cső rendszerben gond nélkül használható. A kormányozhatóságnak köszönhetően a kanyarok sem jelentek gondot.

A MainLite rendszer alapja egy kompakt kábeltekercs (KW206, KW306). A tervezés több évtizedes mérnöki tapasztalaton és sokéves vásárlói igényeken alapul. A csörlőn található egy vezető kar is automatikus adagolással a kábel tárolásához.

A legjobb felszerelés megfelelő vezérlőrendszer teljesítményt igényel. Ezt a BP100 vezérlőegység teszi lehetővé. A hordozható kezelőpanel használata egyszerű a két joystick és a nagy érintőképernyő révén. Minden IBAK vezérlőegység a legfejlettebb szoftverrel(IKAS) van felszerelve az ellenőrzések és adatok feldolgozásához.

mérettartomány

IBAK - Csővizsgáló és csőmegmunkáló rendszerek

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
IBAK Termék katalógus


Szolgáltatásaink:
Karrier:

Csatlakozzon hozzánk. Folyamatosan keresünk értékesítőket és erősítést irodai szegmensünkre.

Szabad pozíciók listája